0 st

E-BUTIK MED STARKA VÄRDERINGAR

Butiken Smultronbyn Träleksaker drivs sedan 2009 av det lilla familjeföretaget Smultronbyn HB.

Smultronbyn har ett klart fokus som ligger på barnens lekglädje, pedagogik, hög kvalité, omsorg om miljön och en personlig kundservice utöver det vanliga. Sortimentet består främst av leksaker i tyg och trä, naturmaterial som kan hålla i generationer.

Smultronbyn Träleksaker erbjuder noga utvalda kvalitetsvaror från leverantörer både i Sverige och Europa. För att skapa en bra e-butik finns detaljerade produktbeskrivningar och förstoringsbara foton på alla artiklar.

Som kund kan du få hjälp både via mail och över telefon med dina beställning. Självklart följs konsumentverkets riktlinjer angående reklamation, ånger- och bytesrätt. Det är av stor vikt att du som kund känner dig trygg och nöjd med ditt köp i butiken!

Earth

BARNENS LEK

Leken för barnet omfattar så mycket mer än det vårt öga ser. I leken utvecklar barnet förmågan att använda kroppen, sina sinnen och sina känslor. Det utvecklar sitt tänkande, förståelse och intelligens. Smultronbyn Träleksaker vill ge barnen leksaker som stimulerar dem i den leken. Leksaker som är färgglada, hållbara, pedagogiska och roliga. En harmonisk vardag till barnen utan de elektroniska plastleksakerna som låter illa och lätt går sönder.

VÅR MILJÖ

Att Smultronbyn Träleksaker främst säljer just leksaker av trä är ett medvetet val med omtanke om miljön. Smultronbyn Träleksaker är medvetna om att det ligger i tiden att välja leksaker med kvalité - leksaker som kan ärvas och ge glädje i generationer! En förhoppning är att du som kund väljer bort leksaker som är en del av slit och släng-andan som växt fram under de senaste årtiondena. Överkonsumtionen i vårt samhälle leder till stora sopberg och all behöver hjälpas åt att dra ner på takten.

Smultronbyn Träleksaker har som ambition att vara ditt lilla smultronställe när du söker efter leksaker till barnen i din närhet!

0 st
Stäng